Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Φυσικό Αέριο Αττικής για την εμπορία υπηρεσιών φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος, μέσα από την αλυσίδα λιανικής των καταστημάτων Vodafone.

Στο πλαίσιο της εμπορικής συνεργασίας με το Φυσικό Αέριο Αττικής, η Vodafone Ελλάδας αναλαμβάνει την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας Φυσικό Αέριο Αττικής σε οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, μέσω του δικτύου καταστημάτων και των εμπορικών καναλιών της Vodafone Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, μέσα από τα καταστήματα Vodafone, οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθεύονται υπηρεσίες φυσικού αερίου σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας όπου υπάρχει δίκτυο φυσικού αερίου, αλλά και προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος στην ηπειρωτική Ελλάδα, τα διασυνδεδεμένα νησιά, την Κρήτη και τη Ρόδο.

Επιπλέον, όλοι οι οικιακοί και εταιρικοί πελάτες φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος της εταιρείας Φυσικό Αέριο Αττικής θα μπορούν να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους στα καταστήματα Vodafone.

Ο διευθυντής Λιανικών Πωλήσεων της Vodafone Ελλάδας κ. Γιώργος Διαμαντόπουλος δήλωσε: «Η Vodafone Ελλάδας, πιστή στη δέσμευσή της για επενδύσεις και για μία νέα εμπειρία στο δίκτυο καταστημάτων της, προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές. Μέσα από την εμπορική συνεργασία με το Φυσικό Αέριο Αττικής διευρύνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πολίτες και τις επιχειρήσεις της χώρας, αναδεικνύοντας τα καταστήματα Vodafone ως επίκεντρο της Ελληνικής αγοράς».