Τη συνεργασία της με την Touchpoint Strategies ανανέωσε για 2η χρονιά η WATΤ+VOLT. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Touchpoint Strategies αναλαμβάνει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Δημοσίων Σχέσεων για τη WATT+VOLT με συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα επικοινωνίας, παροχή υπηρεσιών Γραφείου Τύπου, πρόγραμμα media relations, και διοργάνωση εκδηλώσεων.

Ήδη, με την υποστήριξη της Touchpoint Strategies, η WATT+VOLT διοργάνωσε ευρεία συνέντευξη Τύπου, στην οποία παρουσιάστηκαν οι στόχοι και το πλάνο της εταιρείας για την επέκταση της παρουσίας της στην αγορά ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου, με έμφαση στην ψηφιακή καινοτομία και τις συνδυαστικές ενεργειακές λύσεις. Ταυτόχρονα, η WATT+VOLT επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων της, με το άνοιγμα 20 νέων καταστημάτων και shop-in-shop σε κεντρικές πόλεις της χώρας εντός του 2018, τα οποία θα προστεθούν στα 10 καταστήματα που ήδη διαθέτει σε όλη την Ελλάδα.

Το πρώτο κατάστημα της WATT+VOLT στην Αθήνα (Λεωφ. Κηφισίας 217Α, Μαρούσι) εγκαινιάστηκε πρόσφατα, σε συνεργασία με την Touchpoint Strategies, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου, κ. Γιώργου Πατούλη, του Δημάρχου Κηφισιάς, κ. Γιώργου Θωμάκου, εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου και περισσότερων από 150 φίλων και συνεργατών της εταιρείας.