Δέκα βραβεία που επιβραβεύουν τις δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND Ελλάς έλαβε η εταιρεία, κατά τη διάρκεια της απονομής των Hellenic Responsible Business Awards 2018.

Χρυσό βραβείο απέσπασε η ενημερωτική εκστρατεία [email protected] με θέμα την ανάγκη των παιδιών και των εφήβων για εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες, αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης των προκλήσεων του ψηφιακού κόσμου. Στις τελευταίες δράσεις τής εκστρατείας συγκαταλέγονται η συνεργασία με το CSI Institute (Cyber Security International Institute), σε ένα καινοτόμο εγχείρημα διαδικτυακής εκπαίδευσης για γονείς και η νέα τολμηρή καμπάνια αφύπνισης και ενημέρωσης των γονέων για την ασφαλή πρόσβαση των παιδιών και των εφήβων στο διαδίκτυο με κεντρικό μήνυμα «Εύχεσαι να τις έχει δει ο άντρας σου/η γυναίκα σου».

Ακολούθησαν πέντε silver και τέσσερα bronze βραβεία:
- Για το «Μυστικό της Ανάφης», την πρώτη τηλεπικοινωνιακή υιοθεσία νησιού από την εταιρεία.
- Για τη δράση «Δείχνουμε τον δρόμο για καλό σκοπό» και τα 1.500 μέλη της WIND Running Team που έχουν προσφέρει την τελευταία εξαετία 543.000 ευρώ σε 43 ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς για παιδιά.
- Για το πρόγραμμα διαχείρισης φυσικών πόρων «Going Paperless» που αφορά την εξοικονόμηση 36 τόνων χαρτιού, χάρη στην εφαρμογή τού ηλεκτρονικού λογαριασμού e-bill.
- Για το πρόγραμμα απασχόλησης «WIND Young Talents - Graduate Trainee Program», που έχει εντάξει στην οικογένεια της εταιρείας 20 νέους απόφοιτους αλλά new comers στην αγορά εργασίας.

Οι δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND βραβεύθηκαν πριν λίγες ημέρες και από τον θεσμό των Retail Business Awards 2017, που αναγνώρισε τη δεύτερη τηλεπικοινωνιακή υιοθεσία νησιού, της Σικίνου, ως την καλύτερη πρακτική ΕΚΕ για το περασμένο έτος.