Τα Coffee Business Awards, η διοργάνωση θεσμός των επαγγελματιών του καφέ και της καφεστίασης, επιστρέφουν φέτος, για 3η χρονιά, για να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τους κορυφαίους του κλάδου.

Η πολυαναμενόμενη Τελετή Απονομής των Coffee Business Awards 2021 (#coba21) θα διεξαχθεί υβριδικά, σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 (ώρες: 19:30-23:00) με οικοδεσπότες την ηθοποιό κα Έλενα Ασημακοπούλου και τον fashion designer κ. Γιώργο Ασημακόπουλο. Στα φετινά Coffee Business Awards 2021 θα απονεμηθούν συνολικά 85 κατηγορίες βραβείων, σε 7 θεματικές ενότητες, καθώς και 14 τιμητικά βραβεία.

Οι προσκεκλημένοι*, ομιλητές και βραβευθέντες, θα μπορούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, με φυσική παρουσία, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso. Το κοινό θα παρακολουθεί και θα συμμετέχει ψηφιακά μέσα από την LiveOn, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα Ψηφιακής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων, και το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με το Coffee & Brunch Magazine, και το coffeemag.gr. Εμπνευστής και Ειδικός Σύμβουλος των Coffee Business Awards είναι ο κ.  Κώστας Καπερώνης.

*Η φυσική παρουσία στην εκδήλωση περιορίζεται μόνο σε προσκεκλημένους που διαθέτουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πρόσφατης νόσησης, σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Ο έλεγχος των πιστοποιητικών και της ταυτοπροσωπίας θα γίνεται κατά την προσέλευση.