Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ το 62ο Σεμινάριο Μαιευτικού Επείγοντος το οποίο διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Μαιευτικού και Γυναικολογικού Επείγοντος και απευθύνθηκε σε γυναικολόγους - μαιευτήρες και μαίες.

Διευθυντές του Σεμιναρίου ήταν ο καθηγητής Γρηγόρης Γκριμπίζης και ο επίκουρος καθηγητής Άγγελος Δανιηλίδης, ενώ Επιστημονικός Υπεύθυνος ήταν ο επίκουρος καθηγητής Νίκος Βραχνής.

Το Σεμινάριο έλαβε χώρα στις 16-17 Δεκεμβρίου 2017 σε 4 ξεχωριστούς και άρτια εξοπλισμένους χώρους της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ.

Μεταξύ των άλλων, καλύφθηκαν εκτενώς οι ακόλουθες θεματικές ενότητες μέσω πολύωρων πρακτικών ασκήσεων:

1) Ανώμαλες θέσεις και προβολές/ πρόπτωση λώρου,

2) Δυστοκία Ώμων,

3) Ανάνηψη νεογνού & σενάρια,

4) Καρδιοτοκογραφία,

5) Μεταλλικοί και αναρροφητικοί εμβρυουλκοί,

6) Κολπικός τοκετός μετά από καισαρική τομή (VBAC),

7) Ανάνηψη μητέρας,

8 Προεκλαμψία / Εκλαμψία,

9) Συρραφή περινεϊκής ρήξης 3ου και 4ου βαθμού,

10) Αιμορραγία 3ου σταδίου τοκετού/ Μπαλόνι επιπωματισμού. Παράλληλα, συζητήθηκαν περιστατικά και προβλήθηκαν video για: 1) την Σήψη στη λοχεία / Θρομβοεμβολή και 2) το Ράμμα B-Lynch - Κλασσική Καισαρική Τομή / Μαιευτική υστερεκτομία - Απολίνωση έσω λαγονίου.

Η ΓΕΝΕΣΙΣ συνεχίζει να πρωτοπορεί στον ιδιωτικό κλάδο της Υγείας, κάνοντας πράξη τη δέσμευση για διαρκή επιμόρφωση και ενημέρωση γύρω από τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στην ιατρική.

Ο συνδυασμός των υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού αιχμής και του κορυφαίου επιστημονικού προσωπικού, είναι που φέρνει, εδώ και πολλά χρόνια, τη ΓΕΝΕΣΙΣ στην πρώτη θέση, μεταξύ των μαιευτικών-γυναικολογικών κλινικών στη Β. Ελλάδα.