Στο ίδιο μήκος κύματος με τη χθεσινή και η σημερινή ανακοίνωση της ΝΔ, για την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε για το θέμα της πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, αφού με αίτημα του πρωθυπουργού -που θα βρίσκεται εκτός Ελλάδας- αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα.

 Αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση αναβολής της συζήτησης, επί της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε χθες η αξιωματική Αντιπολίτευση για το «σκάνδαλο» Καμμένου, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανέδειξε και πάλι με ανακοίνωσή της την «σιωπή» του Πρωθυπουργού, με μία μάλιστα σχεδόν πανομοιότυπη ανακοίνωση με τη χθεσινή.

Μετά μάλιστα τη δημοσιοποίηση της επιστολής του Πρωθυπουργού προς τον πρόεδρο της Βουλής, λόγω υποχρεωτικής του απουσίας 23 και 24 Νοεμβρίου σε Παρίσι και Βρυξέλλες, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο αυτή τη φορά και για μετάδοση... «πανικού».

«Ο πανικός που έχει καταβάλει τον κ. Καμμένο, φαίνεται να μεταδίδεται και στον κ. Τσίπρα που παραδόξως παραμένει σιωπηλός επί 17 ημέρες για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο συναρχηγός του» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

«Η Νέα Δημοκρατία δεν δέχεται δεύτερη αναβολή της επίκαιρης επερώτησης στη Βουλή και ζητεί από τον κ. Βούτση να πράξει το καθήκον του, σεβόμενος απολύτως την κοινοβουλευτική διαδικασία. Άλλωστε η αυριανή συζήτηση δεν είναι σε επίπεδο Αρχηγών.

Αν επιθυμεί ο κ. Τσίπρας να υπερασπιστεί τον συναρχηγό του ας προγραμματίσει εκείνος μια νέα συζήτηση στην Βουλή όποτε το επιθυμεί. Άλλωστε στο θέμα δεν θα εξαντληθεί αύριο…».