Θράσος και δειλία καταλογίζουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη κυβερνητικές πηγές, με αφορμή την αρνητική στάση της ΝΔ στο αίτημα αναβολής της συζήτησης επερώτησης για την πώληση βλημάτων στην Σαουδική Αραβία. «Θρασύδειλοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από non paper» απαντά η ΝΔ.

«Το να ρίχνεις λάσπη για ανύπαρκτα σκάνδαλα μήπως και αλλάξεις τη συζήτηση από τις offshore σε παραδείσιες νήσους, είναι θράσος. Το να μη δέχεσαι τη μετάθεση της συζήτησης στη Βουλή, μη τυχόν και αντιμετωπίσεις τον πρωθυπουργό, είναι δειλία. Ο συνδυασμός των δύο είναι το επίθετο που χαρακτηρίζει τον κ. Μητσοτάκη: Θρασύδειλος», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας τη στάση της ΝΔ για το αίτημα, που απέστειλε ο πρωθυπουργός προς τον πρόεδρο της Βουλής, για αναβολή της αρχικά προγραμματισμένης για αύριο συζήτησης της επερώτησης 13 βουλευτών της ΝΔ προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία.

ΝΔ: Θρασύδειλοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από non paper

Με μία λιτή ανακοίνωση απάντησε η ΝΔ σε non paper του Μ. Μαξίμου.

«Θρασύδειλοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από non paper και έχουν εξαπατήσει τους πολίτες με τις κατά συρροή απάτες και αυταπάτες τους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.