Για «πανικό της κυβέρνησης» και για «σκάνδαλο μεσαζώντων» επιμένει η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, επιχειρώντας σήμερα μια συνολική απάντηση σε Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και Μαξίμου, αναφορικά με τις νέες αποκαλύψεις για επαγγελματική σχέση της συζύγου του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με τον Τζον Σφακιανάκης, το πρόσωπο «κλειδί» για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με τις καταγγελίες.

Ολόκληρη η δήλωση της Εκπροσώπου Τύπου, Μαρίας Σπυράκη:

«Οι κ. Τσίπρας και Καμμένος θα λογοδοτήσουν μαζί για το σκάνδαλο με τους μεσάζοντες και την απώλεια 66 εκ. ευρώ από τα δημόσια ταμεία.
Οι Έλληνες έχουν καταλάβει ποιοι πήγαν να πάρουν μίζες.
Η κυρία Μητσοτάκη δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον κ. Σφακιανάκη και ήδη κινείται νομικά εναντίον των άθλιων συκοφαντών και των φερέφωνων του Μαξίμου».

Εκτός κάμερας η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ προσέγγισε το θέμα με πιο λαϊκιστική διάθεση.

«Η Κυβέρνηση πιάστηκε “με την γίδα στην πλάτη” και τώρα προσπαθεί να την ξεφορτωθεί» φέρεται να δήλωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
«Αφού πρώτα αρνήθηκε το αίτημα της Ν.Δ. να εξεταστούν κεκλεισμένων των θυρών όλα τα πρόσωπα που είχαν ανάμειξη στην υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, σήμερα δρομολόγησε τη σύγκλιση της επιτροπής προκειμένου να ακυρώσει τη σκανδαλώδη συμφωνία.

Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η Κυβέρνηση, μέσα στον πανικό της από τις καθημερινές αποκαλύψεις, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κουκουλώσει την υπόθεση, ώστε να μην υπάρχει αντικείμενο περαιτέρω διερεύνησης.

Να ξέρουν καλά όμως ότι κάθε προσπάθεια συγκάλυψης ή αντιπερισπασμού θα πέσει στο κενό. Η ιστορία θα φτάσει μέχρι τέλους και οι ευθύνες, πολιτικές και δικαστικές θα αποδοθούν σε όλους».