«Στη θέση μιας ολιστικής αναπτυξιακής στρατηγικής, η οποία συγκροτήθηκε για πρώτη φορά επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε μία μανία ιδιωτικοποιήσεων», δήλωσε ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στον ρ/σ «Στο Κόκκινο».

Ανέφερε επίσης ότι «οι σαπουνόφουσκες του τύπου "σε μια βδομάδα μπαίνουν μπουλντόζες στο Ελληνικό" έσκασαν την επομένη των εκλογών».

Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «επιδίδεται σε fake news, ενώ δεν εγκαταλείπει την προσδοκία να πείσει ότι η δική μας διακυβέρνηση ήταν ένα ιστορικό λάθος, όταν αυτή έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, έβαλε την οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης, με 9 συνεχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης, με 400 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, με διαφάνεια στα δημόσια οικονομικά, με ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου». Είπε ότι η κυβέρνηση «επανέφερε» τους στόχους των πρωτογενών πλεονασμάτων στο 3,5% και ότι αυτά αποτελούν «βασική δικαιολογία επιβολής πολιτικών, οι οποίες δεν μπορούν να πείσουν ότι πρέπει να εφαρμοστούν».

Με αφορμή την αυριανή συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη, σχολίασε ότι «τον στοχοποιούν για το έργο του γιατί έβγαλε τα άπλυτά τους στη φόρα, γιατί δεν υπέκυψε σε πιέσεις ώστε να συγκαλύψει όσα έβλεπε να γίνονται στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τη Novartis, γιατί πέταξε έξω τους εργολάβους από τα νοσοκομεία».

Αναφορικά με τη δικαστική απόφαση για τον Επ. Κορκονέα, σχολίασε: «Αν δει κάποιος ποινές ανάλογου ύψους για αδικήματα όπως μια πλαστογραφία πτυχίου, ας θυμηθούμε την ιστορία με την καθαρίστρια, καταλαβαίνει ότι το κοινό περί δικαίου αίσθημα προσβάλλεται βάναυσα».