«Η μόνη "επένδυση" στην οποία προχωρά η ΝΔ είναι η εξυπηρέτηση των μεγάλων και φιλικών της επιχειρηματικών συμφερόντων», σημειώνει ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, με αφορμή συνέντευξη του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Στο Ελληνικό προστασία μνημείων και ποιότητας οικιστικού περιβάλλοντος πιάνει, τσιμέντο παντού και σκέτο προς όφελος του επενδυτή, γίνεται. Στα θέματα ανταγωνισμού παύει μέλη ανεξάρτητων αρχών για να προσφέρει ασυλία στον ιδιοκτήτη μέσων ενημέρωσης και του μοναδικού πρακτορείου διανομής Τύπου», τόνισε ο κ. Παππάς.

«Ο κ. Γεωργιάδης έχει πάει το ψέμα σε άλλο επίπεδο» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας: «Μας έλεγε για μπουλντόζες που θα πιάσουν δουλειά στο Ελληνικό την πρώτη εβδομάδα της ΝΔ και το μόνο που βλέπουμε είναι αποφάσεις - δώρο στη Lamda Development».

«Σήμερα προχώρησε σε ένα ακόμα ρεσιτάλ ψεύδους. Χαρακτήρισε την κ. Θάνου στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως θα έπαυαν τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού ακόμα και αν αυτός προέρχονταν από τη ΝΔ», είπε ο κ. Παππάς.

«Το παρελθόν τους με τον κ. Κυριτσάκη, "φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη" όπως έλεγαν τα ΜΜΕ, ως πρόεδρο της Επιτροπής και τον κ. Μυλωνάκη, ο οποίος εκτός από διευθυντής του γραφείου του προέδρου της Αρχής ήταν και σύμβουλος του τότε υπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τους διαψεύδει πανηγυρικά», καταλήγει.