Σε μια εποχή όπου οι καθημερινές μας συναλλαγές, και όχι μόνον, κινούνται γύρω από το έξυπνο κινητό μας τηλέφωνο και τις έξυπνες φορητές συσκευές, η Εθνική Τράπεζα προσφέρει τη δυνατότητα έναρξης τραπεζικής συνεργασίας σε ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, εξολοκλήρου online, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία του πελάτη σε κάποιο τραπεζικό κατάστημα.

Ακόμη και όσοι μέχρι πρόσφατα δεν ήταν εξοικειωμένοι με την ψηφιακή τεχνολογία, αναζητούν πλέον digital λύσεις, αναγνωρίζοντας την εξοικονόμηση χρόνου και την ευκολία στην εξυπηρέτηση των καθημερινών τους αναγκών. Ειδικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες και ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων που είναι συχνά... εν κινήσει, αναζητούν λύσεις που θα τους εξασφαλίσουν μία πιο άνετη και, γιατί όχι, ψηφιακή καθημερινότητα.

Κοντά στους επαγγελματίες και τις ατομικές επιχειρήσεις σε κάθε digital βήμα

Στο πλαίσιο αυτό, η Εθνική Τράπεζα, αφουγκραζόμενη τις νέες τάσεις αλλά και τις ανάγκες των πελατών της, φέρνει μια νέα εμπειρία, παρέχοντας πλέον τη δυνατότητα σε κάθε ελεύθερο επαγγελματία ή ιδιοκτήτη ατομικής επιχείρησης να γίνει πελάτης της, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία onboarding αποκλειστικά online, από την smartphone συσκευή του, από όπου κι αν βρίσκεται. 

Αναλυτικότερα, η διαδικασία digital onboarding πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου μέσω smartphone, με απλά βήματα, και ολοκληρώνεται με επιβεβαίωση της ταυτότητας του χρήστη μέσω ζωντανής βιντεοκλήσης με εκπρόσωπο και με ψηφιακή υπογραφή των συμβατικών εγγράφων. 

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την online υπηρεσία onboarding για την ατομική σας επιχείρηση;

 Εξασφαλίζει ευκολία, ευελιξία και εξοικονόμηση χρόνου 

 Είναι μία πλήρης και ολοκληρωμένη διαδικασία! Ο πελάτης απολαμβάνει τα ίδια ακριβώς προνόμια και υπηρεσίες που θα του παρέχονταν αν μετέβαινε για να ανοίξει τον πρώτο του λογαριασμό σε ένα κατάστημα, αλλά μέσω του κινητού του. Παράλληλα, μέσω ζωντανής βιντεοκλήσης με εκπρόσωπο, διασφαλίζεται η διαδικασία ταυτοποίησης, ώστε να μη χρειαστεί ο πελάτης να επισκεφθεί κάποιο κατάστημα για να προχωρήσει σε αυτό το βήμα. 

Η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού είναι παρόμοια με εκείνη του digital onboarding των ιδιωτών πελατών, καθώς πραγματοποιείται μέσω της εφαρμογής NBG Mobile Banking. Συγκεκριμένα, με την υπηρεσία Digital onboarding για Ελεύθερους Επαγγελματίες & Ατομικές Επιχειρήσεις, κάθε ατομική επιχείρηση μπορεί να ανοίξει τον πρώτο λογαριασμό όψεως, Business Basic ή Business Prestige, να λάβει χρεωστική κάρτα Business Mastercard, αλλά και κωδικούς για είσοδο στις υπηρεσίες Internet και Mobile Banking. 

Σημειώνεται ότι το πακέτο Business Basic περιλαμβάνει:

Δωρεάν πληρωμή 3 λογαριασμών κοινής ωφέλειας ανά μήνα μέσω NBG Internet ή Mobile Banking ή μέσω πάγιας εντολής 

Δυνατότητα έκδοσης μπλοκ επιταγών με 10 ΔΩΡΕΑΝ επιταγές ανά έτος 

Έκδοση Debit Mastercard Business με έκπτωση 50% στην ετήσια συνδρομή για την 1η κάρτα 

Προβολή της κίνησης του λογαριασμού όψεως σε πραγματικό χρόνο μέσω ειδοποιήσεων 

Εύκολες και γρήγορες πληρωμές μισθοδοσίας

Προβολή statements online

Ενώ το πακέτο Business Prestige παρέχει: 

50% έκπτωση στις εισερχόμενες μεταφορές εμβασμάτων εντός Ελλάδας για 100 μεταφορές 

Δωρεάν τα πρώτα 100 εξερχόμενα εμβάσματα ανά ημερολογιακό έτος 

Δωρεάν πραγματοποίηση πληρωμών μισθοδοσίας

Δωρεάν πληρωμή λογαριασμών μέσω NBG Internet ή Mobile Banking ή μέσω πάγιας εντολής 

Προνομιακό επιτόκιο και απόδοση ακόμα και για το πρώτο ευρώ που καταθέτετε

Δυνατότητα έκδοσης μπλοκ επιταγών με 100 δωρεάν επιταγές ανά έτος

Έκδοση Debit Mastercard Business χωρίς ετήσια συνδρομή για την 1η κάρτα 

Προβολή της κίνησης του λογαριασμού όψεως σε πραγματικό χρόνο μέσω ειδοποιήσεων 

Προβολή statements online

Πώς μπορείτε να κάνετε την εγγραφή της ατομικής σας επιχείρησης σε λίγα βήματα με την Εθνική Τράπεζα 

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα smartphone, η εφαρμογή NBG Mobile Banking, και μία σύντομη διαδικασία που σας καθοδηγεί σε κάθε βήμα για να την ολοκληρώσετε σύντομα από την υποβολή της αίτησης ανοίγματος πρώτου λογαριασμού μέχρι την υπογραφή της σύμβασης. 

Οι ενδιαφερόμενοι που δηλώνουν έτοιμοι για μια νέα εμπειρία μπορούν να παρακολουθήσουν το ακόλουθο video.