Οι Ισπανοί «άναψαν» φωτιές, καθώς αποκαλύπτουν ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει υπογράψει ήδη το προσύμφωνο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ρεπόρτερ της έγκυρης «Marca» αποκαλύπτει ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει υπογράψει ήδη στη βασίλισσα για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Ραμόν Άλβαρεθ αναφέρει πως ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα από τις 30 Ιανουαρίου και απλά θα επισημοποιηθεί η συμφωνία σε λίγους μήνες.

Ο 23χρονος σταρ της γαλλικής ομάδας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και από την 1η Ιανουαρίου-μπαίνοντας στο τελευταίο εξάμηνο του τρέχοντος συμβολαίου του-είχε ή έχει το δικαίωμα να υπογράψει με την ομάδα της αρεσκείας του για το καλοκαίρι.

Ο έγκυρος Ισπανός δημοσιογράφος λοιπόν πυροδότησε τη «βόμβα» με τη Ρεάλ Μαδρίτης να προσθέτει στο ρόστερ της τον κατά πολλούς κορυφαίο παίκτη στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρεάλ είχε προσπαθήσει να αγοράσει τον Εμπαπέ σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, ωστόσο οι μεγάλες προσφορές που έκανε δεν έγιναν δεκτές.

Πλέον όμως δεν έχει καμία επαφή με την Παρί μιας και ο Γάλλος κυκλοφορεί ελεύθερος και συμφώνησε μαζί του, με τα ΜΜΕ στην Ισπανία να κάνουν λόγο για πενταετές συμβόλαιο με μυθικές ετήσιες απολαβές.